Egy évvel ezelőtt csináltam az első 10 x 10 kihívást, nagyon izgultam a válogatásnál. Most fél óra alatt összeraktam a szetteket. Magam is meglepődtem, milyen nehéz volt felnyomni tízre a ruhadarabok számát, kénytelen voltam beleszámolni a táskát és a cipőket is.

Milyen ruhadarabok vesznek részt a kihívásban?

Valamiért olyan könnyen és gyorsan adta magát a tíz szett azzal, hogy beemeltem egy vastag kendőt is, amelyet nemcsak sálként, de poncsóként is viselhetek.

10 x 10 gardróbkihívás holy duck blog

Mit viselek a következő 10 napban?

  1. farmer ingruha (2 éves F&F)
  2. fekete #turikincs bőrdzseki (River Island)
  3. fekete félcipő (Vagabond)
  4. kézzel szitázott, újrahasznosított pamutból készült Printa póló (A póló történetét itt olvashatod el, a Printa vezetőjét, Majoros Zitát pedig ide kattintva ismerheted meg.)
  5. használt farmerből készült rongyszőnyegből készült táska 😀 az Old Blue-tól (Az Old Blue vezetője, Plank János lepett meg vele, amikor letelt az egy évig nem vásárolok fogadalmam.)
  6. csíkos felső tesós ruhacseréből
  7. sötétkék #turikincs farmer (GAP)
  8. kockás sál (H&M)
  9. fekete pamutruha (H&M)
  10. még egy cipő (Sajnos nem az, amit a fotókon látni fogtok. A fotózáson vettem észre, hogy tönkrement, úgyhogy megpróbálom visszavinni a Salamanderba, ugyanis alig 20-szor volt a lábamon és nagyjából 1 éve és 2 hónapja vásároltam.)

Mit viselek a fotón?

10 x 10 őszi kihívás holy duck

Fotó: Mészáros Virág

A színtanácsadás óta tudom, hogy nem áll jól a fekete, én is vágyom a színes darabokra, de a fekete elég biztonságot ad. Magamba bújós napokon pláne jól jön, szóval a fekete marad az életemben, és ebben a kihívásban is kap szerepet bőven.

  1. karika fülbevaló, ami a tesómé volt, körülbelül 10 éve hordta rendszeresen, és nagyon örülök, hogy nem vált meg tőle.
  2. fekete pamutruha (H&M)
  3. fekete #turikincs bőrdzseki (River Island)
  4. fekete félcipő (Vagabond)

Mit viselek valójában?

Vittem magammal a sálat is, biztos, ami biztos. És természetesen kellett egy táska is.

Mit viseltem az őszi kihívás során?

Itt találjátok a korábbi kihívásokat

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, így nem maradtok le semmiről. Ezt a cikket olvassátok el, hogy könnyebb legye a tervezés.

Használjátok a #fall10x10 hashtaget, ha szeretnétek, hogy az ötletgazda is megtalálja a szetteket, de ha csak nekem mutatnátok meg, akkor a #10x10gardrobkihivas, #10x10kihivas vagy a #10×10ősz hashtaget írjátok a képhez.

A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon! A gyönyörű sminkekért Pádár Dettinek jár hatalmas köszönet! Dettit kövessétek a Facebookon vagy az Instagramon.

Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 392 times, 1 visits today)