Amikor valaki azt kérdezi tőlem, hol vásároljon fenntartható és etikus divatot Magyarországon, akkor csak azt tudom először mondani: a saját szekrényében. A tudatos vásárlás valahol ott kezdődik, hogy kiderítjük, mi az, amink már van. Elkezdjük megismerni a saját ruhatárunkat, mellette pedig önmagunkat is. Ez nem két perces folyamat, és nem is biztos, hogy megy egyedül.

Vásárlás előtt

Én az elmúlt években jártam színtanácsadáson, testalkat tanácsadáson, ár-érték arány workshopon, vásároltam személyi stylisttal, folyamatosan kísérleteztem a már meglévő ruháimmal.

Ugyan nem ruha, de a javaslom az arctorna workshopot, színtanácsadás után pedig rúzstanácsadást vagy egyéni sminkoktatást.

Azt gondolom, vásárlás helyett érdemes ezekre időt szánni, új ruhadarab helyett érdemes először ezekre költeni.

színtanácsadás

Mindent tudok magamról, vásárolni szeretnék

Türelem, türelem! A lelőhelyek listája nagyon kezdetleges, de ahogy időm engedi folyamatosan bővítem. A legtöbb tervezővel, alkotóval kapcsolatban is állok, a nagyobb márkák esetén pedig arra biztatlak, ha kérdésed van, írj nekik. Ezek nem fizetett megjelenések, hanem tényleg úgy gondolom, hogy náluk érdemes szétnézni.

  • Varrd meg, készítsd el magadnak – workshopok
  • Külföldi márkák, tervezők, alkotók

Kedvezmények Holy Duck! olvasóknak

Van néhány márka, webshop vagy lelőhely, amellyel megállapodtam, így olvasóként különböző kuponkódokat használva juthattok kedvezményhez. Csak olyan márkákkal működöm együtt, amelyek odafigyelnek a környezetre, átláthatóvá teszik a működésüket, nem a túlfogyasztásra sarkallnak, hanem a tudatos vásárlásra. A vásárlásaitokból keletkezett bevétel egy részét én kapom meg, így ha náluk vásároltok, nemcsak őket, hanem az én munkámat is támogatjátok.

A kedvezményes lelőhelyeket itt találod >>>

piknik
(Visited 7 008 times, 7 visits today)