Létezik néhány márka, alkotó vagy lelőhely, amellyel megállapodtam, így Holy Duck! olvasóként kedvezményhez juthattok. A kulcs a kuponkód. Csak olyan márkákkal működöm együtt, amelyek odafigyelnek a környezetre, átláthatóvá teszik a működésüket, nem a túlfogyasztásra sarkallnak, hanem a tudatos vásárlásra.

A vásárlásaitokból keletkezett bevétel egy részét én kapom meg, így ha náluk vásároltok, nemcsak őket, hanem az én munkámat is támogatjátok.

Lilla Sellei Bags

Nem könnyű, ha az ember a tudatos ruhavásárlás mellett teszi le a voksát, miközben táskatervező barátnője van. Lilla táskáiért egy komoly közösség rajong, elsősorban kismamák, anyukák, de nekem nem kellett gyerek hozzá, hogy évekig nyúzzam a kedvenc táskámat tőle.

Lilla a márka 2020-as tavaszi kollekcióját a színtípusokra építette, amelyhez szakmai konzulensnek kért fel. Örömmel mondtam igent, és vállaltam azt is, hogy bevezetlek benneteket a színtípusok világába ezzel a cikkel.

15% egyszeri kedvezményt kaphattok a webshopban, ha a megadott kuponkóddal vásároltok.

Meddig használható fel? 2020. augusztus 31.

Kuponkód: holyduck2020

Fotó: Hámori Zsófia

Printa

A fenntartható divat egyik hazai bástyája lassan tíz éve. Férfi-, női és gyermekruhákat, lakástextileket, grafikákat, a zero waste életmódhoz passzoló eszközöket találtok náluk. A Printa vezetőjével, Majoros Zitával készült interjút itt olvashatjátok el.

Folyamatosan kedvezményeket kaptok minden webshopos vásárlásból. Figyeljétek a webshopot.

Meddig használható fel? Amíg az akció tart.

Kuponkód: kuponkód nélkül

Blézer és póló: PRINTA

Thinwood

A Thinwood magyar szemüvegkeret márka termékei egy kecskeméti műhelyben készülnek. Legújabb szolgáltatásuk a Custom Shop, amelynek lényege a teljesen személyre szabott szemüvegkeret.

Megannyi formából és 550 árnyalatból tudjátok kiválasztani a tökéletes árnyalatot.

Ha keretvásárlás előtt álltok, mindenképp menjetek el a Thinwood budapesti Custom Shop eseményére, ahol rengeteg árnyalatot és formát felpróbálhattok. A helyszínen ráadásul 25% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a Thinwood Custom Shop kereteket, csak hivatkozzatok rám vagy a blogra!

Meddig használható fel?

A THINWOOD CUSTOM SHOP helyszínén.
Hol? wonderLAB
Mikor? 2020. július 25. szombat 13:00-19:00

Kuponkód: hivatkozzatok a blogra!

Az esemény linkje a Facebookon:
https://www.facebook.com/events/606385446983735/

Honlap: www.thinwood.hu

Touch Me Not

A Touch Me Not kínálatában női és férfi pulóvereket, felsőket találtok GOTS-minősítésű organikus pamutból. A ruhamárkákat fenntarthatósági szempontból osztályozó Good On You oldal a legmagasabb értékelést adta nekik.

15%-os kedvezmény kaptok a teljes áras termékekből, ha a kuponkódot használjátok! (A kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik.)

Meddig használható fel? 2020. július 27-től folyamatosan

Kuponkód: holyduck2020

Webshop: www.touchmenotclothing.com

Hol vásárolhattok még?

Bár kedvezményes Holy Duck! kuponkód jelenleg nem tartozik hozzájuk, szívesen ajánlok néhány lelőhelyet.

Etikus és fenntartható szellemben dolgozó magyar tervezők és alkotók számára sokat jelent a támogatásotok. Ha megtehetitek, vásároljatok tőlük. Kattintsatok ide a listáért!

Webshopok etikus termékekkel – Léteznek olyan magyar vállalkozónők, akik eldöntötték, szeretnék etikus és fenntartható márkák termékeit forgalmazni. A NaturAnyu és a Zöld gardrób webshopban is megvásárolhatjátok a következő új ruhátokat. Kattintsatok ide a részletekért!

Másodkézből is vásárolhattok online, keressétek a budapesti és budapest környéki second hand és vintage lelőhelyeket. Kattintsatok ide a gyűjtésért!

(Visited 7 960 times, 1 visits today)