Létezik néhány márka, alkotó vagy lelőhely, amellyel megállapodtam, így Holy Duck! olvasóként kedvezményhez juthattok. A kulcs a kuponkód. Csak olyan márkákkal működöm együtt, amelyek odafigyelnek a környezetre, átláthatóvá teszik a működésüket, nem a túlfogyasztásra sarkallnak, hanem a tudatos vásárlásra.

A vásárlásaitokból keletkezett bevétel egy részét én kapom meg, így ha náluk vásároltok, nemcsak őket, hanem az én munkámat is támogatjátok.

Botanika

Hajgató Sára varázslatos nevű növényi festékekkel színez természetes alapanyagokat, majd azokból kiegészítőket, neszeszereket, ékszereket, ruhákat készít. Erről korábban már mesélt is nektek.

15% kedvezményt kaptok minden Botanika termékre, ha a megadott kuponkóddal vásároltok személyesen a CikkCakk Studióban.

Meddig használható fel? 2019. december 31.

Kuponkód: holyduck2019

Fotó: Mészáros Virág

Hulladekmentes.hu

A kevesebb hulladékkal járó életmód kialakításában nagy segítségemre van Kump Edina környezetkutató, hulladékcsökkentési szakértő oldala.

5% kedvezményt kaptok minden termékre, ha a megadott kuponkóddal vásároltok. Kattintsatok ide a Hulladekmentes.hu webshopjáért!

Meddig használható fel? 2019. december 31.

Kuponkód: holyduck2019

Holy Duck blog muanyagmentes piknik_1
Fotó: Mészáros Virág

kovacsdora.hu

Tudtátok, hogy magyar márkától is vásárolhattok sima bugyit. Én az elsőt magam varrtam, de készen is lehet kapni. Sőt, létezik továbbfejlesztett menstruációs bugyi is, amelybe nedvszívó réteg van beépítve. Kovács Dóra, a kovacsdora.hu márka megálmodója, tervezője és egyben varrónője. Egyedi, kényelmes ruhákat készít kiváló minőségű, gondosan válogatott anyagokból, akár megrendelésre is.

10% kedvezményt kaptok nemcsak a bugyikra, hanem bármely kovacsdora.hu termékre, ha Dórinál vásároltok. A webshopot itt találjátok.

Meddig használható fel? 2019. december 31.

Kuponkód: holyduck2019

holy duck kovacsdora

Lilla Sellei Bags

Nem könnyű, ha az ember a tudatos ruhavásárlás mellett teszi le a voksát, miközben táskatervező barátnője van. Lilla táskáiért egy komoly közösség rajong, elsősorban kismamák, anyukák, de nekem nem kellett gyerek hozzá, hogy évekig nyúzzam a kedvenc táskámat tőle.

15% egyszeri kedvezményt kaphattok a webshopban, ha a megadott kuponkóddal vásároltok.

Meddig használható fel? 2019. december 31.

Kuponkód: holyduck2019

holy duck kedvezmeny_lilla sellei bags

Printa

A fenntartható divat egyik hazai bástyája lassan 10 éve. Férfi-, női és gyermek ruhákat, lakástextileket, grafikákat, a zero waste életmódhoz passzoló eszközöket találtok. A Printa vezetőjével, Majoros Zitával készült interjút itt olvashatjátok el.

15% kedvezményt kaptok minden webshopos vásárlásból. Figyelem! A kedvezmény csak a webshopon keresztül történő vásárlásra érvényes, de természetesen választhatjátok a személyes átvételt is.

Meddig használható fel? 2019. december 31.

Kuponkód: holyduck2019

Printa Budapest

Shamo Bags

Mohácsi Nusi kezdetben távoli tájak motívumvilága ihlette táskákat tervezett és készített, de egy ideje az ő életében is fontos szerepet kap a hulladékcsökkentés, a zero waste életmód kialakítása. Ehhez különböző eszközöket tervez és gyártat – a lehető legfenntarthatóbb módon.

10% kedvezményt kaptok minden webshopos vásárlásból, teljesen mindegy, hogy táskát, vagy a zero waste életmód kialakítását támogató eszközt vásároltok.

Meddig használható fel? 2019. december 31.

Kuponkód: holyduck2019

holy duck kedvezmény shamo bags

Touch Me Not Clothing

Két elkötelezett ipari termék- és formatervező mérnök, Bilau Dea és Sáhó András, márkája a Touch Me Not Clothing. Érdemes átfutni a kínálatot, ha magyar tervezésű és gyártású organikus és etikus ruházatot szeretnétek. A minősített pamutból készült termékeket most Holy Duck! kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.

15% kedvezményt kaptok minden webshopos vásárlásból, teljesen mindegy, hogy női vagy férfi termékeket, pulóvert, inget, sapkát vagy fejpántot vásároltok a Touch Me Not Clothing webshopjában.

Meddig használható fel? 2019. december 31.

Kuponkód: holyduck2019

További kedvezmények

Léteznek olyan magyar vállalkozónők, akik eldöntötték, szeretnék etikus és fenntartható márkák termékeit forgalmazni. Azt mondták: kell egy webshop! Ezekben nem feltétlenül Magyarországon készült vagy magyar brandek találhatók, hanem a tulajdonosok által szelektált nagyon jó minőségű termékek. Az ő elkötelezettségük és értékrendjük a garancia arra, hogy itt csak a legjobb minőségű etikus márkákkal találkozol.

A NaturAnyu és a Zöld gardrób webshopban is kedvezménnyel vásárolhatsz! Kattints ide a részletekért!

(Visited 5 953 times, 8 visits today)