Ha tetszett, oszd meg kérlek!
  •  
  •  
  •  
  •  

Van néhány márka, alkotó vagy lelőhely, amellyel megállapodtam, így Holy Duck! olvasóként, a blog és a fenntartható divat követőjeként különböző kuponkódokat használva juthattok kedvezményhez. Csak olyan márkákkal működöm együtt, amelyek odafigyelnek a környezetre, átláthatóvá teszik a működésüket, nem a túlfogyasztásra sarkallnak, hanem a tudatos vásárlásra.

A vásárlásaitokból keletkezett bevétel egy részét én kapom meg, így ha náluk vásároltok, nemcsak őket, hanem az én munkámat is támogatjátok.

Botanika

Hajgató Sára varázslatos nevű növényi festékekkel színez természetes alapanyagokat, majd azokból kiegészítőket, neszeszereket, ékszereket, ruhákat készít. Erről korábban már mesélt is nektek, az interjút itt >>> olvashatjátok.

15% kedvezményt kaptok minden Botanika termékre, ha a megadott kuponkóddal vásároltok személyesen a CikkCakk Studióban.

Mettől meddig használható fel? 2019. december 31-ig.

Kuponkód: holyduck2019

Hulladekmentes.hu

A hulladékmentes életmód kialakításában nagy segítségemre van Kump Edina környezetkutató, hulladékcsökkentési szakértő oldala.

5% kedvezményt kaptok minden termékre, ha a megadott kuponkóddal vásároltok. Webshop >>>

Meddig használható fel? 2019. december 31.

Kuponkód: holyduck2019

kovacsdora

Tudtátok, hogy magyar tervezőtől is vásárolhattok sima bugyit. Én az elsőt magam varrtam, de készen is lehet kapni. Sőt, létezik továbbfejlesztett period bugyi is, amelybe nedvszívó réteg van beépítve. Kovács Dóra, a kovacsdora márka megálmodója, tervezője és egyben varrónője. Egyedi, kényelmes ruhákat készít kiváló minőségű, gondosan válogatott anyagokból, akár megrendelésre is.

10% kedvezményt kaptok nemcsak a bugyikra, hanem bármely kovacsdora.hu termékre, ha Dórinál vásároltok.

Webshop >>>

Meddig használható fel? 2019. december 31., éjfél

Kuponkód: holyduck2019

Printa Budapest

A fenntartható divat egyik hazai bástyája lassan 10 éve. Férfi-, női és gyermek ruhákat, lakástextileket, grafikákat, a zero waste életmódhoz passzoló eszközöket találtok.

15% kedvezményt kaptok minden webshopos vásárlásból. Webshop >>>

Figyelem! A kedvezmény csak a webshopon keresztül történő vásárlásra érvényes, de természetesen választhatjátok a személyes átvételt is.

Meddig használható fel? 2019. december 31.

Kedvezménykód: holyduck2019 (A webshopban a rendelés véglegesítése előtt tudjátok megadni.)

Shamo Bags

Mohácsi Nusi kezdetben távoli tájak motívumvilága ihlette táskákat tervezett és készített, de egy ideje az ő életében is fontos szerepet kap a hulladékcsökkentés, a zero waste életmód kialakítása. Ehhez különböző eszközöket tervez és gyártat – a lehető legfenntarthatóbb módon.

10% kedvezményt kaptok minden webshopos vásárlásból, teljesen mindegy, hogy táskát, vagy a zero waste életmód kialakítását támogató eszközt vásároltok.

A webshopot itt találjátok >>>

Meddig használható fel? 2019. december 31.

Kedvezménykód: holyduck2019

Touch Me Not Clothing

Két elkötelezett ipari termék- és formatervező mérnök, Bilau Dea és Sáhó András, márkája a Touch Me Not Clothing. Érdemes átfutni a kínálatot, ha magyar tervezésű és gyártású organikus és etikus ruházatot szeretnétek. A minősített pamutból készült termékeket most Holy Duck! kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.

15% kedvezményt kaptok minden webshopos vásárlásból, teljesen mindegy, hogy női vagy férfi termékeket, pulóvert, inget, sapkát vagy fejpántot vásároltok.

A webshopot itt találjátok >>>

Meddig használható fel? 2019. december 31.

Kedvezménykód: holyduck2019

(Visited 5 379 times, 1 visits today)

Ha tetszett, oszd meg kérlek!
  •  
  •  
  •  
  •