Ahogy egy egyszerű ruhadarab elkészítése komoly szaktudásba, időbe, energiába és pénzbe kerül, ugyanez a helyzet a minőségi tartalommal is. Az a cikk, amelyből sokat lehet tanulni, vagy az a podcast, amelyet szívesen meghallgatsz, időbe, energiába és pénzbe kerül az előállítójának. A kreatív szakembereket több módon is tudtok támogatni.

A bevételeim és én

Mielőtt a támogatásodat kérem, szeretném átláthatóvá tenni a bevételeimet.

Egészen 2019 márciusáig a fizetésem egy részét és a szabadidőmet fordítottam a Holy Duck! blogra. 2019 márciusában közös megegyezéssel elbúcsúztam a munkahelyemtől, és belevágtam a szabadúszásba.

A bevételeim egy részét nektek köszönhetem, hiszen sokan vagytok, akik a blogon találtatok rá a színtanácsadás témájára, és hozzám jöttetek tanácsadásra. Nagyon hálás vagyok, hogy engem választottatok tanácsadótoknak. Azóta létrehoztam egy ingyenes, zárt Facebook-csoportot, ahol várlak benneteket szeretettel. (Sajnos a színtanácsadás szolgáltatás jelenleg, a koronavírus-járvány miatt, teljesen szünetel.)

A bevételeim másik részét az előadások teszik ki, ezúton is köszönöm azoknak, akik meghívtak. (A koronavírus-járvány miatt az összes előadásom időpontját el kellett halasztanunk bizonytalan ideig.)

A bevételeim harmadik lába a szövegírás. Rendszeresen olvashatjátok a cikkeimet például a Hulladékmentes.hu-n.

A blogon megjelentek a fizetett együttműködések is. Soha nem szerettem volna kizárólag ezekre támaszkodni, mert a függetlenségem megőrzése sokkal fontosabb annál, hogy minden együttműködést elvállaljak csak azért, hogy be tudjam fizetni a csekkeket. Csak olyan hirdetések jelentek meg az oldalon, amelyekkel akkor maximálisan tudtam azonosulni. 2020-ban a Printa környezettudatos márkával és a Vatera.hu Zöld Vatera aloldalával működünk együtt.

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet nagyon komolyan érintette a bevételeimet, talán sosem voltam ilyen helyzetben, mint most, de nem emiatt döntöttem a támogatói oldal létrehozása mellett.

Hogyan támogathatsz?

Színtanácsadás ajándékkártya

A színtanácsadás szolgáltatásom jelenleg szünetel a világjárvány miatt, de remélem, nem lesz ez mindig így. Ha színtanácsadást szeretnél ajándékba adni születésnapra, névnapra, évfordulóra, anyák napjára, karácsonyra vagy csak úgy, akkor most ez nekem is hatalmas segítséget jelent. Az ajándékkártyát online küldöm el, a kártyát a megvásárlás napjától számított egy évig lehet beváltani. Egyeztessünk e-mailben: info@holyduck.hu

Színtanácsadás 2.0 online szolgáltatás

Voltál már színtanácsadáson, mégsem vagy teljesen biztos magadban? Nem minden esetben ismered fel a színtípusodhoz tartozó árnyalatokat? Szükséged lenne némi inspirációra a ruhatárad összeállításához? Nem tudod, hol vannak azok a lelőhelyek, ahol a hozzád illő ruhákat találod? A Színtanácsadás 2.0 szolgáltatást neked találtam ki! Bővebben itt >>>
Egyeztessünk e-mailben: info@holyduck.hu

Patreon – Extra tartalmakért

Már korábban is szerettem volna létrehozni egy Patreon-oldalt, de – szerencse a szerencsétlenségben – most van rá időm is. A Patreon olyan, mint egy előfizetés, havonta bizonyos összegért cserébe extra tartalmat kaphatsz. Az előfizetést te állítod le – és ez akár egy hónap után is lehetséges.

A Patreon-oldalamat itt találjátok.

Ahhoz, hogy független, minőségi tartalmakat készíthessek a jövőben, szükség van az anyagi támogatásotokra. Bár sokan szkeptikusak a közösségi támogatással kapcsolatban, és azt gondolják, ennek Magyarországon egyszerűen nincs jövője, én igenis hiszek benne.

Leginkább azért, mert bármelyik fix csomagot is választod, az hatalmas segítséget jelent.

Hiszek abban, hogy a tartalom így lehet valóban minőségi – a ti segítségetekkel. Hiszek abban, hogy egy közösség támogathat egy bloggert, youtubert, podcastert csak azért, mert eddig is sokat kapott tőle, és ezután is szeretne hasonlóan igényes tartalmakkal találkozni.

A ti segítségetekkel továbbra is független, minőségi tartalmat állíthatok elő ingyen, amelyből sokat tudtok tanulni a környezettudatosságról, a tudatos ruhatárról, a fenntartható divatról. Bizonyos Patreon-csomagokhoz pedig extra tartalommal is készülök.

A csomagokat és az árakat itt tudod megnézni.

Még többet a Patreonról

A Patreon egy közösségi adománygyűjtő oldal, amelynek használatával rendszeresen tudsz támogatást küldeni a Holy Duck! blognak.

Minden felajánlott összeg után fizetek a Patreonnak és én is adózok.

Mivel rendszeres támogatásról van szó, a felajánlott összeget havonta, minden hónap elején automatikusan vonja le a rendszer a bankkártyádról vagy a Paypal-számládról. A támogatást természetesen bármikor szüneteltetheted.

Bármelyik megoldást is választod, támogatod a munkámat. Köszönöm a bizalmat!
Eszter

(Visited 458 times, 1 visits today)