Színtanácsadás ajándékba

Ha már jártál nálam, szeretted, ami történt, és szeretnéd mással is megosztani az élményt, vásárolj neki ajándékba színtanácsadást. Az ajándékkártya vásárlásával kapcsolatban ide kattintva olvashatsz hasznos információkat!

Építs tudatos ruhatárat vagy kapszulagardóbot a saját színeiddel!

Amikor elkezdtem a fenntartható divattal, a túlfogyasztással, a fast fashion okozta problémákkal, minimalista ruhatárral, tudatos ruhavásárlással foglalkozni, álmomban nem gondoltam volna, hogy nem sokkal később szín- és stílustanácsadó kurzuson fogok ülni Pirityi Évánál.

Számtalan külföldi bloggert követek, akik minimalista ruhatárat építenek a fekete, a fehér, a barna és a szürke színekből. Ha szívesen építenél kapszularuhatárat, de nem ragaszkodsz a fenti árnyalatokhoz, gyere el hozzám, keressük meg a színeket, amelyek nemcsak jól állnak neked, hanem egymással is szuperül kombinálhatók.

Szerintem a kapszularuhatár is lehet színes – szó szerint.

Fotó: Molnár Ancsa

Nekem rengeteget segített a szín- és stílustanácsadás abban, hogy

 • tudjam, mit keressek az üzletekben,
 • tudjam, mely árnyalatok emelnek ki,
 • tudjam, milyen színekben tudok láthatatlanná válni,
 • egymással összeillő, jól kombinálható színeket válasszak,
 • smink nélkül is ragyogjak (ha akarok),
 • magabiztosabb legyek.

A ruhatár felépítésénél a színek és a színeink ismerete nem minden, de minden alapja lehet. És ha nekem ennyit segített, szívesen adom át ezt a tudást nektek is.

Fotó: Molnár Ancsa

Gyere el hozzám egy színtanácsadással egybekötött beszélgetésre, ha

 • érdekel a fenntartható divat
 • tudatos ruhavásárlás
 • tudatos ruhatárépítés
 • kíváncsi vagy, hogy több mint 100 különböző árnyalat közül melyek a legelőnyösebbek számodra.

Tudnivalók

 • Beszélgetünk majd a színekről, a ruhatáradról, a színekkel való kapcsolatodról, a fenntartható divatról.
 • A színtanácsadás több mint 100 színes kendővel egy tükör előtt, természetes fényben történik. (A színtanácsadás menetéről ebben a cikkben olvashatsz bővebben! )
 • A tanácsadás végén kapsz tőlem egy bankkártya méretű plasztikkártyát, amelyen a színtípusodra jellemző néhány árnyalatot találod. Arra szoktam kérni mindenkit, fotózza le a legjobb kendőket, mert az a személyre szabott színpaletta.
 • A tanácsadás végén emailben küldök egy leírást, amelyet bármikor elolvashatsz, ha valamire nem emlékeznél.
 • Most már létezik Pinterest-oldalam is, ahova a színtípusoknak gyűjtögetek inspirációkat. Kövess ott is, ha gondolod!
 • A tapasztalatom szerint sok-sok kérdés merül fel még a tanácsadás után is (főleg, ha sok az új információ), így egy egyszeri emailes konzultációt beleszámítottam az árba.
 • Garancia: ha nem vagy elégedett a színeiddel hónapok múlva sem, vagy úgy érzed, valami nem stimmel, természetesen visszavárlak egy díjtalan második elemzésre.

Egyéni színtanácsadás Budapesten

Az egyéni színtanácsadás időtartama: kb. 2 óra.

Helyszíne: Múzsa Sminkstúdióban (II. kerület, Szilágyi Erzsébet fasor 37-39., az üzlet az utcafrontra néz, nem kell becsöngetni a házba)

Fontos!

 • Kizárólag természetes fényben dolgozom, ezért októbertől márciusig közepéig 9 és 15 óra között, áprilistól szeptemberig 9 és 18 óra között vállalok tanácsadást.
 • A színtanácsadást smink nélkül végezzük, a minimális alapozó, BB-krém, szempillaspirál, szemceruza miatt nem látod majd azt, amire szeretném felhívni a figyelmed. Természetesen érkezhetsz sminkben, mert a Múzsa Sminkstúdióban le tudjuk mosni a sminket, sőt, hozhatod a saját sminktermékeidet is, hogy utána újra kisminkeld magad.
 • A hajat letakarom a tanácsadás során, nem érdemes bonyolult frizurával megjelenned.
 • Ha megoldható, ne viselj aznap magas nyakú felsőt, garbót, mert ez egy kicsit nehezíti a kendők elhelyezését.

Az egyéni tanácsadás ára: 25.000 forint (Az ár 2020 februárjától érvényes.)

Fotó: Molnár Ancsa

Rúzstanácsadás, sminkoktatás

Egy jó rúzs mindent megold.

Na, jó, ennyire ne bízzuk rá a dolgokat, de biztosan sokat segít egy helyzetben a megfelelő árnyalat, a legjobb textúra, amely magabiztosságot ad. Színtanácsadás után érdemes elmenned rúzstanácsadásra, melynek során egy gyönyörű alapsminket kapsz, majd megkeresitek az életmódodhoz és személyiségedhez leginkább illő rúzsokat.

2019 januárjától Pádár Detti sminkes stúdiójában, a Múzsa Sminkstúdióban tartom a tanácsadásokat. Dettivel régóta jól ismerjük egymást, sokat gondolkodunk az árnyalatok erejéről, a lélekre való hatásukról. Detti ráadásul sminkesként megannyi márkát ismer, számtalan rúzzsal dolgozott már. Pontosan tudja, neked mire lesz szükséged.

Ha ennél is tovább mennél, iratkozz be hozzá egyéni sminkoktatásra is, ahol elsajátíthatod a tökéletes technikákat, ecsetkezelést, hogy reggelente néhány perc alatt elkészítsd a sminked.

A Múzsa Sminkstúdió egyéb szolgáltatásait ide kattintva érheted el.

Páros színtanácsadás

Igen, nagyon jól szoktak sikerülni a páros találkozások is, így ha valakivel együtt jönnél, arra is van lehetőség.

A páros színtanácsadás időtartama: 3 óra.

A páros színtanácsadás ára: 20000 forint / fő (Az ár 2020 februárjától érvényes.)

Csoportos színtanácsadás

Workshopot nem tartok, de baráti csoportok, kollégák, családtagok gyakran szeretnének 3-4 fős tanácsadást. Ilyenkor az elméleti részt ugyanúgy elmesélem, de egy főre körülbelül 50 perc jut. Ha úgy gondoljátok, szeretnétek együtt jönni, válasszátok ezt a lehetőséget!

A csoportos színtanácsadás időtartama: a csoport létszámától függ.

A csoportos színtanácsadás díja: 15000 forint / fő (Az ár 2020 februárjáról érvényes.)

A szolgáltatás díja a helyszínen fizetendő.

Színtanácsadás Budapesten kívül

Egyre többen keresnek meg, hogy legyen színtanácsadás Budapesten kívül is. Szívesen utazom el az ország bármely városába, amennyiben összegyűlik kellő számú jelentkező, illetve segítséget kapok a szervezéshez.

Érdekel, melyik magyarországi és külföldi városokban tartok színtanácsadást a közeljövőben? Kattints ide >>> a részletekért!

Időpontegyeztetés, kérdések

Általában hétvégén is dolgozom, de a hétvégi időpontok mindig sokkal hamarabb betelnek. Ezt vedd figyelembe, ha hétvégi időpontot tervezel.

Ha további kérdésed van, vagy szívesen egyeztetnél időpontot, írj e-mailt az info@holyduck.hu e-mail címre. A tárgyba írd a “Színtanácsadás” szót.

Akik nálam jártak színtanácsadáson

(Visited 13 058 times, 4 visits today)