A tanácsadás júniustól újraindul

Terveim szerint a színtanácsadás júniustól csökkentett üzemmódban újraindul. Remélem, hamarosan találkozhatunk személyesen. Addig is jó egészséget és minden jót kívánok!

A színtanácsadásról

Énidő, csajos program, önismereti lépés, vízválasztó, kezdő lökés, felfedezés, önbizalomnövelés. Tapasztalataim szerint a színtanácsadás ezekről is szól, nem csak a kevésbé jó, a jó vagy a legjobb árnyalatokról. Mindössze két óra, mégis rengeteget adhat.

Szeretnél meglepni valakit? Írj az info@holyduck.hu-ra a részletekért!

Mindegy, hogy születésnapra, névnapra, karácsonyra, újévre vagy csak úgy lepnél meg valakit – vagy akár magadat –, a színtanácsadás olyan élményajándék, amely valóban meghatározó lehet. Azért tudom, mert én is tapasztaltam.

Színtanácsadás ajándékba
Fotó: Molnár Ancsa

Ajándékkártyát szeretnék, mit kell tudnom?

Ajándékkártyát vásárolhatsz egyéni színtanácsadásra és páros színtanácsadásra is.

Az ajándékkártya időpontja rugalmas, a vásárlástól számítva egy évig beváltható. Az időpontegyeztetés e-mailben történik.

Mennyibe kerül az ajándékkártya?

Az ajándékkártya pont annyiba kerül, mint a szolgáltatások díja.

  • Egyéni színtanácsadás ajándékkártya: 29.000 forint (2020 szeptemberétől)
  • Páros színtanácsadás ajándékkártya: 45.000 forint (2020 szeptemberétől)

Magamat szeretném meglepni, lehet?

Én hiszek abban, hogy szükségünk van énidőre, a magunkkal való foglalkozásra, önfejlesztésre, pihenésre. A színtanácsadás nemcsak hasznos tudást nyújt, hanem nagyon jó, feltöltő program is. Szóval szerintem semmi akadálya annak, hogy magadat lepd meg.

Hogyan tudom megvásárolni?

Az ajándékkártyát átutalással tudod megvásárolni, az ehhez szükséges adatokat e-mailben küldöm el. Írj az info@holyduck.hu e-mail-címre!

Továbbadható az ajándékkártya?

Az ajándékkártya nem névre szól, te írhatod rá, kit szeretnél vele meglepni. Egyszer bárki felhasználhatja.

Milyen formában kapom meg az utalványt?

Az ajándékkártyát online küldöm el, egyedül karácsonyra készültek nyomtatott ajándékkártyák, amelyeket újrahasznosított papírra nyomott nekem a Co-Print Nyomdaipari Kft.

Hogyan használhatom fel az ajándékkártyámat?

Ugyanúgy, mintha bejelentkeznél hozzám tanácsadásra. Az e-mailben jelöld, hogy ajándékkártyával jönnél.

Ha hétvégére szeretnél jönni, mindig regisztrálj időben, mert a hétvégi helyek nagyon gyorsan betelnek. Itt tudsz regisztrálni: info@holyduck.hu

Mit adhatok a színtanácsadás mellé / után ajándékba?

Színtanácsadás után érdemes elmenned rúzstanácsadásra, melynek során egy gyönyörű alapsminket kapsz, majd megkeresitek az életmódodhoz és személyiségedhez leginkább illő rúzsokat.

2019 januárjától Pádár Detti sminkes stúdiójában, a Múzsa Sminkstúdióban tartom a tanácsadásokat. Dettivel régóta jól ismerjük egymást, sokat gondolkodunk az árnyalatok erejéről, a lélekre való hatásukról. Detti ráadásul sminkesként megannyi márkát ismer, számtalan rúzzsal dolgozott már. Pontosan tudja, neked mire lesz szükséged.

Ha ennél is tovább mennél, iratkozz be hozzá egyéni sminkoktatásra is, ahol elsajátíthatod a tökéletes technikákat, ecsetkezelést, hogy reggelente néhány perc alatt elkészítsd a sminked.

A Múzsa Sminkstúdió egyéb szolgáltatásait ide kattintva érheted el.

Kérdésed van? Kihagytam valamit?

Írj az info@holyduck.hu e-mail-címre, és igyekszem 48 órán belül válaszolni. A színtanácsadásról olvasd el ezt a korábbi posztomat, illetve hasznos lehet a Színtanácsadás: 5 dolog, amit tudnotok kell, mielőtt bejelentkeztek című posztom is.

(Visited 2 051 times, 1 visits today)