Énidő, csajos program, önismereti lépés, vízválasztó, kezdőlökés, felfedezés, önbizalomnövelés. Tapasztalataim szerint a színtanácsadás ezekről is szól, nemcsak a jó, a jobb és a kevésbé jó árnyalatokról. Mindössze két óra, mégis rengeteget adhat.

Szeretnél meglepni valakit? Írj az info@holyduck.hu-ra a részletekért és az ajándékkártyáért!

Mindegy, hogy karácsonyra, születésnapra, névnapra vagy csak úgy lepnél meg valakit – vagy akár magadat –, a színtanácsadás olyan élményajándék, amely valóban meghatározó lehet. Azért tudom, mert én is tapasztaltam.

Ajándékkártyát szeretnék, mit kell tudnom?

Ajándékkártyát vásárolhatsz egyéni színtanácsadásra, páros színtanácsadásra.

Az ajándékkártya időpontja rugalmas, a vásárlástól számítva 6 hónapon belül beváltható. Az időpontegyeztetés emailben történik.

Mennyibe kerül az ajándékkártya?

Az ajándékkártya pont annyiba kerül, mint a szolgáltatások díja.

  • Egyéni színtanácsadás ajándékkártya: 22500 forint
  • Páros színtanácsadás ajándékkártya: 36000 forint

Magamat szeretném meglepni, lehet?

Én hiszek abban, hogy szükségünk van énidőre, a magunkkal való foglalkozásra, önfejlesztésre, pihenésre. A színtanácsadás nemcsak hasznos tudást nyújt, hanem nagyon jó, feltöltő program is.

Hogyan tudom megvásárolni?

Az ajándékkártyát átutalással tudod megvásárolni, az ehhez szükséges adatokat emailben küldöm el. Írj az info@holyduck.hu email címre!

Továbbadható az ajándékkártya?

Az ajándékkártya nem névre szól, te írhatod rá, kit szeretnél vele meglepni. Egyszer bárki felhasználhatja.

Milyen formában kapom meg az utalványt?

Az ajándékutalványt belföldi címre díjmentesen postázom. Karácsony előtt utoljára 2019. december 16-án adok fel ajándékkártyát, hogy időben odaérjen.

Az ajándékutalványt digitálisan is át tudom küldeni (karácsony előtt legkésőbb 2019. december 23. éjfélig), de ebben az esetben mindig rögzítem az ajándékozó nevét, akire az ajándékozott hivatkozni tud a beváltáskor.

Színtanácsadás karácsonyra is? Igen!

Hogyan használhatom fel az ajándékkártyámat?

Ugyanúgy, mintha bejelentkeznél hozzám tanácsadásra. Az emailben jelöld, hogy ajándékkártyával jönnél.

Ha hétvégére szeretnél jönni, mindig regisztrálj időben, mert a hétvégi helyek nagyon gyorsan betelnek. Itt tudsz regisztrálni: info@holyduck.hu

Mit adhatok a színtanácsadás mellé / után ajándékba?

Színtanácsadás után érdemes elmenned rúzstanácsadásra, melynek során egy gyönyörű alapsminket kapsz, majd megkeresitek az életmódodhoz és személyiségedhez leginkább illő rúzsokat.

2019 januárjától Pádár Detti sminkes stúdiójában, a Múzsa Sminkstúdióban tartom a tanácsadásokat. Dettivel régóta jól ismerjük egymást, sokat gondolkodunk az árnyalatok erejéről, a lélekre való hatásukról. Detti ráadásul sminkesként megannyi márkát ismer, számtalan rúzzsal dolgozott már. Pontosan tudja, neked mire lesz szükséged.

Ha ennél is tovább mennél, iratkozz be hozzá egyéni sminkoktatásra is, ahol elsajátíthatod a tökéletes technikákat, ecsetkezelést, hogy reggelente néhány perc alatt elkészítsd a sminked.

A Múzsa Sminkstúdió egyéb szolgáltatásait ide kattintva érheted el.

Kérdésed van? Kihagytam valamit?

Írj emailt az info@holyduck.hu email címre, és igyekszem 48 órán belül válaszolni. A színtanácsadásról olvasd el ezt a korábbi posztomat, illetve hasznos lehet a Színtanácsadás: 5 dolog, amit tudnotok kell, mielőtt bejelentkeztek című posztom is.

(Visited 808 times, 9 visits today)