Mióta a környezettudatosság és a fenntarthatóság, ezen belül is a fenntartható divat az életem fontos része, rengeteg különleges és értékes emberrel találkoztam. Olyanokkal, akik előtt egy cél lebegett: tudatosabb, boldogabb, lassabb, fenntarthatóbb életet élni, és erre inspirálni másokat is.

Ők azok, akik engem is motiválnak, elgondolkodtatnak, akikre felnézek. Felemelő az az érzés, amikor ezekből a találkozásokból születik valami: egy izgalmas együttműködés, egy workshop a közös értékek mentén, edukációs projektek, amelyekkel másokat – benneteket – is inspirálunk.

Ezeken a workshopokon vehetsz részt a közeljövőben

Ezen az oldalon a workshopokról tájékozódhatsz. A soron következő előadásokért kattints ide, a vidéki és külföldi színtanácsadások időpontját pedig itt találod.

Ruhatárfrissítés növényi festéssel

Ne vásárolj tavaszra, inkább frissítsd fel a ruhatárad növényi festéssel egy különleges workshopon!

Hogyan jött az ötlet? Hajgató Sára, a Botanika tervezője volt az első interjúalanyom a blogon. Engem teljesen elvarázsoltak a különleges nevű növények, Sára inspiráló személyisége pedig teljesen magával ragadott. Imádok vele beszélgetni, ötletelni, dilemmázni. Egy ideje gondolkodtunk azon, milyen jó is lenne a színeket összehozni a festőnövényekkel és a ruhatárfrissítéssel, így született meg ez a különleges workshop.

Mikor lesz?
A koronavírus-járvány miatt a workshop időpontját eltoltuk. Az új időpontot lehetőségeink szerint minél előbb kihirdetjük.
A részletekért kattints ide >>>

A környezettudatosság élmény: 1/5

Környezettudatosság és zöldebb mindennapok? Ha erre vágysz, az 1/5 neked szól.

Hogyan jött az ötlet? Földi Barbarával, a ReCreativity társadalmi vállalkozás alapítójával egy ködös decemberi napon megálmodtunk egy vasárnapot, ahova meghívjuk azokat, akiktől mi is szívesen tanulnánk. Öt programot írtunk össze, amelyeken mi is szívesen részt vennénk. Egy olyan napot szerettünk volna, ahol összeköt bennünket a kíváncsiság, a motiváltság, hogy zöldebb és fenntarthatóbb életet élhessünk. Olyan közeget szeretnénk teremteni, ahol nemcsak tanulni és inspirálódni tudsz, hanem jól is érzed magad.
Mikor lesz? 2020. május 24., vasárnap
Mi a tematika? Tavaszvárás, megújulás

>> (új fülön nyitja meg)”>A részletekért kattints ide >>>

(Visited 350 times, 1 visits today)